08.12.2015

NYHET! KK-dagene 2016

KK-dagen blir større enn noen gang - 15. og 16. april braker det løs!

Aller Media satser strategisk på eventer og vi øker omsetning hvert år. Vi jobber stadig med å etablere nye eventer for leserne våre, og samtidig videreutvikle ekisterende eventer.

Siden 2010 har KK-dagen gitt leserne inspirasjon, påfyll og feelgood. KK-dagen har vært fylt med fantastiske foredragsholdere, shopping og mingling, for ikke å glemme en velfylt goodiebag. I alle år har KK-dagen vært en stor suksess for både Aller Media og samarbeidspartnerne våre.

Nå relanserer vi konseptet og i 2016 blir KK-dagen til KK-dagene! Vi satser på tidenes opplevelsesmekka for kvinner på Aker Brygge og Tjuvholmen, hvor fokus vil være å gi leserne våre en kickstart på en bedre hverdag. Sammen med våre samarbeidspartnere skal dette bli en unik kombinasjon av faglig input, en myldrende markedsplassog skreddersydde aktiviteter kvinner vil ha!

KK-dagene er en helt unik mulighet for deg som annonsør å møte din målgruppe ansikt til ansikt, du kan skape merkevareambassadører og bidra til at KK-dagene blir årets opplevelse.

Sjekk ut kkdagene.no for mer info!

Vil du vite mer om KK-dagene og hvilke muligheter som finnes for din merkevare? Ta kontakt med vår eventansvarlig Leandro Povea, mobil 938 35 239.