31.10.2018

Øyvind Vederhus ny sjef i Redink

Øyvind Vederhus blir ny administrerende direktør i Redink.

Vederhus overtar etter Per Engh Halvorsen, som blir sjef i det nyopprettede byråkonsernet Ahead Group Norway AS.
Redink har over tid levert solid vekst og god kundetilgang, og er i dag et fullservicebyrå som bistår flere av Norges største merkevarer med strategi, posisjonering, kreative konsepter, kampanjer, CRM-tjenester og innholdsmarkedsføring.

- Vi har vært opptatt av å finne en leder som kan videreføre den positive utviklingen i selskapet. Øyvind har bred strategisk bakgrunn, solid erfaring fra ulike deler av kommunikasjonsfaget, og er i tillegg en fyr som bryr seg om folk og evner å samle laget. Som strategidirektør har han på kort tid gjort seg svært gjeldende i byrået, ikke bare som fagmann, men fordi han er en skikkelig hyggelig fyr som jeg har hatt stor glede av å jobbe tett med, sier Per Engh Halvorsen.

Øyvind Vederhus rykker opp fra stillingen som strategidirektør i Redink. Han kom til selskapet i januar 2018 fra rollen som sjef for kommunikasjon og digital marketing i merkevarehuset Mills. Han har bakgrunn som kommunikasjonsdirektør i Telia, og er utdannet journalist. Han tar over et selskap med en byråinntekt på ca 100 millioner, 80 ansatte og kunder som Elkjøp, Santander, Norsk tipping og Mills.

- Per er en kraft i kulturen vår, faget og bransjen, så det er med en god dose ærefrykt jeg tar roret i selskapet. Samtidig kjenner jeg Redink godt, og vet at jeg har med meg et bunnsolid lag med dyktige ledere og fremragende fagfolk, som vil hverandre og kundene kun det beste. Redink har alle forutsetninger for å fortsette den positive utviklingen, og jeg er stolt og glad for å få muligheten til å lede selskapet videre, sier Øyvind Vederhus.