14.02.2019

Rema 1000 går inn i Motimate - kjøper 11% av selskapet

Rema 1000 kjøper 11% av Motimate. Hovedeier før den rettede emisjonen er Aller Media og Motimate-gründerne selv. Motimate har i dag 50 kunder i Norge, Sverige, Danmark og Belgia, og 25.000 unike brukere per måned.

- Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og et konkurransefortrinn i en tøff bransje. Gjennom mange år har vi investert tungt i å utvikle menneskene som jobber i REMA 1000. Etter å ha kjent Motimate og folka bak gjennom flere år har vi nå også tatt steget til å også bli med på eiersiden. Vi vet at dette gir effekt på både trivsel, resultat, kultur og ikke minst det å klare å gi alle ansatte en så god forutsetning som mulig til å gjøre jobben sin, sier Ole Robert Reitan i Rema 1000.

En tillitserkæring
Gründere Lars-Petter Windelstad Kjos og Rolf Risnes sier dette om at REMA 1000 nå også investerer i selskapet:
-For oss er dette en enorm tillitserklæring. REMA 1000 er noen av de råeste i retailbransjen, og de har lykkes veldig godt med å gjøre sine ansatte til en svært viktig ressurs. Vi er sikker på at de kommer til å bidra til både videreutvikling av løsningen, og ikke minst at vi kommer til å nå ut til enda flere - også utenfor Norge. REMA er et selskap som mange ser til, og alle vet at dersom de bruker en løsning så fungerer den og gir effekt. Vi gleder oss til fortsettelsen for nå har vi stor fart”.

Stolte av Motimate
For Aller Media som er Motimate sin største eier, er dette også en endring. Konsernsjef Dag Sørsdahl sier følgende om å få REMA 1000 inn som del-eiere i Motimate:
- Når vi hadde muligheten til å etablere Motimate sammen med gründerne og være med helt fra starten av i Motimate, så var dette en så spennende mulighet at vi valgte å satse. Motimate er et godt eksempel på evnen til innovasjon innenfor Aller Media konsernet. 2 år senere ser vi at Motimate er i ferd med å virkelig lykkes. En årlig vekst på 70% og 25.000 unike brukere er ganske fantastisk. Med REMA 1000 inne på eiersiden øker vi nå farten i selskapet ytterligere, og fortsetter den veksten vi ser de siste 6 mnd. Vi er stolte av Motimate og gründernes evne til å drive dette frem.

motimate.jpg

Fra venstre til høyre: Lars Petter Windelstad Kjos (CMO og gründer), Ole Robert Reitan, Dag Sørsdahl (adm dir Aller Media AS og konsernsjef Aller-Media konsern), og Rolf Risnes (CEO og gründer). Foto: Motimate