04.06.2014

Royalista

Aller Media i Danmark samler alle de kongelige familier i et online-univers, og lanserer nettstedet Royalista.com.

 

Royalista.jpg

 

Den nye digitale merkevaren, Royalista er for de mest kongeinteresserte med historier og nyheter om det kongelige liv og deres familier fra hele verden -  gjennom blogger og profiler. Her får leseren et innblikk i de kongeliges familieliv, kongelige moter, reiser og livsstil og mye mer. 
 

Ambisjonen for Royalista er å bli en «sosial hub» for interaksjon mellom kongelige fans og bloggere. I tillegg vil nettstedet også samarbeide med innholdsleverandører for kvalitetsnyheter og publisere smått og stort fra de kongeliges liv verden over.

Royalista ble til gjennom ideprosess i Aller, og er basert på mer enn 75 års erfaring fra publisering av kongestoff. Nettstedet er laget i samarbeid med BILLED-BLADET, en av Danmarks hovedleverandører av kongestoff og et av danske Aller Medias største ukeblader.  BILLED-BLADET vil ta fullt redaksjonelt ansvar for royalista.com fra oktober 2014.

Med Ryalista entrer Aller Media for første gang det internasjonale markedet.  Nettstedet er foreløpig to-språklig; dansk og engelsk, men med interessen det er for kongestoff i Tyskland og Spania, ser ikke nåværende leder for Royalista, Preben Petersen bort i fra at nettstedet blir tilgjengelig på tysk og spansk også.

 

Ta en titt på Royalista.com her

nettstedet.jpg

Roylista.com