20.11.2015

Se og Hør’s Kjendisgalla for tredje år på rad

Mandag 23. november er det duket for Se og Hørs Kjendisgalla på Chat Noir. Over 500 VIP-gjester er invitert til gallaen. Her vil artister, skuespillere, TV-kjendiser og samfunnstopper samles for å hedre verdige prisvinner.   

Gallaen er bygget rundt Wenche Foss’ ærespris (humanitær/frivillig organisasjon i Wenche Foss’  ånd, samt en pris til en stor kulturpersonlighet), og prisene  for Årets best kledde mann, Årets best kledde kvinne (som deles ut for 8. gang), Årets Tv-navn (som Se og Hør har delt ut i over 35 år), Årets kjendis, Årets hederspris og Årets bloggpris.

 

- Se og Hørs Kjendisgalla er blitt en stor årlig og viktig prisutdeling. I år kan vi glede oss over at Janne Formoe som kveldens konferansier - og mange spennende prisutdelere vil være med å sette ramme for kvelden. Vi opplever at hele Kjendis-Norge samler seg om Kjendisgallaen. I tillegg til disse prisene blir det også delt ut en «Grønn pris» til en aktiv miljøforkjemper. Det blir stor stas å igjen kunne gi mye heder og ære i løpet av kvelden til personer som har gjort inntrykk på juryen, og ikke minst å få dele ut Wenche Foss’ ærespris igjen.

 

- Vi lover  gjestene glede, glød og glitter til siste minutt, sier konsernredaktør i Aller Media og ansvarlig redaktør for Se og Hør, Ellen Arnstad.

 

Se også:
http://www.aller.no/nyheter/se-og-hor-kjendisgalla-2015