20.05.2016

SeogHør.no 10 år

Siden Nordens største kjendisblad tok sine første forsiktige nettsvev i 2006, har merkevaren vært gjennom flere heftige forvandlinger, men hele tiden med fokus på å levere toppsaker fra norsk og internasjonalt kjendisliv.

Også kongestoff og sterke human touch-historier er disse årene blitt en viktig del av innholdet.

- Å lykkes med kjendisjournalistikk på nett handler om målrettet arbeid, god planlegging og riktig organisering. Jeg er veldig stolt av utviklingen til Seoghør.no de siste årene. Underholdningsnettstedet er dessuten blitt en stadig bedre forretning for Aller Media. Det har tidligere vært utfordrende å få et rent kjendisnettsted tilstrekkelig attraktivt for annonsemarkedet, men nå lykkes vi med det. Og det jubler vi for, forteller forlagsredaktør og ansvarlig redaktør Ellen Arnstad.

Også Seoghør.no-redaktør Jonas Jørstad er tilfreds med utviklingen:

- Jeg synes vi har funnet en riktig form på innhold og stoffmiks. Denne våren har vi opplevd en solid trafikkutvikling, særlig på mobil, og har de siste månedene satt flere nye rekorder med nærmere 4,7 millioner sidevisninger og over to millioner sesjoner i uka. Det vitner både om et marked som er sultne på mer kjendisstoff, og ikke minst at vi responderer bra på lesernes ønsker. I våre tider gjør det meg både glad og veldig gira, sier Jonas Jørstad.

I dag følges Seoghør.no i sosiale medier av omlag 115 000 mennesker. Det stadig voksende tallet forklares ifølge Jørstad med systematisk arbeid med blant annet godt timede Facebook-postinger.

- Vi har også dyrket tett dialog med salgsavdelingen og innsikt. Vi har dessuten samarbeidet mye med andre merkevarer på huset, og studert hvordan de har løst en del av sine utfordringer. Det har vi lært av, sier Jørstad, som nå er i full gang med planleggingen av Allers nye felles underholdningsdesk, som vil forene Seoghør.no og Dagbladets Kjendis.no. Denne satsingen vil bli startet opp i august.

seoghorno.jpg

Seoghør.no-gjengen jubilerer. F.v.: Ida M. Nikolaisen, Sølve Hindhamar, Malini Gaare Bjørnstad, Hedda Fannemel Espeli, Ellen Arnstad, Kine Falch, Jonas Jørstad, Nicolai Aagaard, Per Ervland.