03.05.2018

Stilling ledig: Direktør video

Aller Media søker direktør for et viktig satsingsområde med stort mulighetsrom. Direktør video skal lede utviklingen av levende bilder som forretningsområde, og vil ha en nøkkelrolle i å identifisere nye forretningsmuligheter, sikre innholdsstrategien og legge til rette for gode produksjonsløsninger og publisering på tvers av merkevarene i konsernet.

Vi søker en engasjerende og strategisk sterk leder med erfaring fra studioproduksjon av TV/ video, gjerne også journalistikk eller andre former for historiefortelling, og med kompetanse innen forretningsutvikling og kommersialisering av innhold.

Den rette kandidaten har et godt overblikk over de muligheter levende bilder skaper i en redaksjonell kontekst og innsikt i hvordan man kan hente ut verdien av levende bilder som et fortellergrep i journalistikken. Du er en utpreget relasjonsbygger som skaper god samhandling mellom ulike deler av organisasjonen og med mulige eksterne samarbeidspartnere, og du får med deg folk til å jobbe annerledes.
Vår nye direktør vil rapportere til ansvarlig redaktør/ administrerende direktør i Dagbladet, og vil lede forretningsområdet video og teamet som jobber med dette på tvers av publikasjonene i Aller Media.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Visindi ved Heidi Wiggen, tlf. 916 56 103, Christian Albertsen, tlf. 932 92 243 eller Hilde H. Bachmann, tlf. 408 51 957. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknad med CV sendes snarest.

Les mer og søk her: http://visindi.no/stilling/direktor-video/