Publisert 16.07.2021 Oppdatert 16.07.2021

Vil du bli en av våre fire nye kjendisreportere (Dagbladet.no/Seoghør.no)?

I sommer er det fem år siden Aller Medias store kjendisdesk ble etablert for å styrke den digitale satsingen i både Dagbladet og Se og Hør. Satsingen er blitt en formidabel suksess, og nå ansetter Norges største kjendisredaksjon fire nye journalister i både faste stillinger og prosjekt. En av dem kan bli deg!

Kjendisgjengen i Aller teller i dag hele 15 fast ansatte, som består av utegående reportere, TV-journalister og SoMe-ansvarlig. Og mens suksessen vokser på alle plattformer, legger vi til enda mer kraft og styrke og søker etter fire nye reportere - i både faste stillinger og prosjekt.

Blant søkerne til stillingene i redaksjonen, som produserer for både Dagbladets og Se og Hørs digitale plattformer, ser vi etter offensive og utadvendte journalister med bunnsolid kunnskap om norsk og internasjonalt underholdningsliv.

Du som søker må kunne tenke kreativt og raskt. Det er avgjørende at du er en hund etter nyheter, har en spennende formidlingsevne og besitter de kvalitetene som skal til for å bygge et solid nettverk.

Som resten av redaksjonen må du elske at sakene dine blir lest av hele Norge, og du må raskt kunne lære deg å jobbe med vinklingene til de sitter.

Jobben innebærer både deskarbeid med høyt tempo og utegående jobbing der norske kjendiser ferdes. Målet ditt vil være å hele tiden fange opp de beste nyhetene fra norsk underholdningsliv – og å presentere dem først.

Det er en fordel om du også har noe kjennskap til nett-tv-produksjon.

Reporteren vil inngå i avdelingens turnus med både kvelds- og helgearbeid. Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Ved spørsmål; ta kontakt med redaktør for kjendisdesken Jonas Jørstad ([email protected], mob: 932 45 329.
Klubbleder i Dagbladet, Anders Holth Johansen ([email protected], mob: 47616896) og klubbleder i Aller Media, Mina Knudsen ([email protected], mob: 98004145) kan også kontaktes.

Søknad med CV sendes til [email protected]

Søknadsfrist: Onsdag 25. august 2021