Våre merkevarer

Aller Media er en av Norges største utgivere av avis, ukeblader, magasiner og nettsteder. Vi har mange sterke og etablerte merkevarer med lange tradisjoner på å formidle ulike historier til leserne. Mediemarkedet er i stadig endring, og vi jobber kontinuerlig med å tilpasse og utvikle merkevarene – enten det er en ny digital løsning, et nytt magasin eller et spennende event.

Dagbladet logo
Dagbladet logo

Dagbladet

Dagbladet er et multimedialt mediehus. Dagbladets ­journalistiske kjerneområder er nyheter, sport, kultur, ­underholdning, forbrukerstoff, meninger og Magasinet. Vår oppdrags­giver er leserne og seerne våre. Dagbladet skal med sin journalistikk granske makten og sette dags­orden, men også begeistre og underholde.

Dagbladet er avisa med hjerte for de svake og muskler i møte med de sterke. Dagbladet er uavhengig og makt­kritisk. Dagbladet skal jobbe for å avdekke kritikk­verdige forhold gjennom å granske alle typer makthavere - både offentlige og private - for å hindre overgrep, forsømmelser, korrupsjon og makt­misbruk. Dagbladet skal ha uredd og modig journalistikk og kommentarer. Vi skal være landets viktigste arena for offent­lig debatt og sentrale samfunnsspørsmål, uansett plattform.

Logo Seoghør
Logo Seoghør

Se og Hør

Se og Hør treffer bredt i hele Norge og kombinasjonen av kjendisstoff fra inn- og utland, skjebnereportasjer, kongestoff og reisereportasjer er en unik innholdsmiks. Du får sakene våre via både tekst, bilder og video, i Se og Hør, Se og Hør Extra og seoghør.no. De gode historiene står uansett i fokus. Vi intervjuer kjente personer om nære temaer som alle mennesker er opptatt av.

På store norske happenings sender vi direkte fra rød løper, og fra utenlandske arrangementer leverer vi alltid en fyldig dekning med levende bilder. I tillegg får leserne video-reportasjer fra intervjuer med norske kjendiser, det være seg om vi er hjemme hos dem eller treffer dem på rød løper.

allers
allers

Allers

Allers har alltid spilt en viktig rolle i norske kvinners hverdag og er fortsatt et ukentlig must for veldig mange. Gode oppskrifter, inspirerende reportasjer og solid journalistikk gjør at leseren tar vare på ukebladet i lang tid. Allers er magasinet som heier på leseren - en varm og tilstedeværende venninne.

kk
kk

KK

KK gir kvinner påfyll, inspirasjon og gode tips i hverdagen. KK betyr kvalitet og god journalistikk, men også innovasjon og nyskapning, noe merkevaren har vunnet en rekke mediepriser for. KK var tidlig ute med sin digitale satsing, og nettstedet KK.no er nå Norges største magasinnettsted for kvinner, med publisering av nye saker gjennom hele døgnet. KK-universet tilbyr en bred miks av stoffområder både digitalt og på print, blant annet mote, trening, skjønnhet, helse, interiør og mat.

Magasinet
Magasinet

Magasinet

Magasinet kom ut første gang lørdag 23. oktober 1999. Siden den gang har Magasinet begeistret både lesere og annonsører med overraskende og grundige reportasjer, flotte bilder og prisbelønnet design. Magasinet skal være aktuelt, berørende, underholdende, overraskende og gi ny kunnskap. Ambisjonen er å styrke relasjonsjournalistikken og gi leserne mer aktualitet og flere dokumentarer.

DinSide
DinSide

Dinside

Norges nyttigste nettsted gjør hverdagen enklere for leserne. Som Norges ledende, og nettets eldste forbrukermagasin, har Dinside stått for innsiktsfulle tester, smarte tips, kunnskapsrike råd og nyheter i mer enn 20 år. Målet er å være kjøperens beste venn, ved å gi leserne underholdende, inspirerende, riktig og blodfersk informasjon! Vi har en høyt kvalifisert stab med god kunnskap om produktene som dekkes.

SOL
SOL

SOL

SOL har gått fra å være en portal til å bli en nyhetsgenerator av rang. Døgnet rundt har vi bemannet en av landets beste nyhetsdesker. Vi sorterer, prioriterer, kaster, løfter og mikser en forside som til enhver tid skal gi deg det beste overblikket over hva som skjer på nett i Norge. Fem tusen norske nyheter går gjennom de maskinelle og menneskelige filtrene til Sol.no hver dag. Å skape mening i dette kaoset er vår viktigste jobb.

kode24
kode24

kode24

kode24.no er Norges eneste nettavis for utviklere. Vi skriver om norsk kode for norske kodere. Gjennom reportasjer, guider og intervjuer på kode24.no, egenproduserte julekalendere, påskekrimmer og konkurranser, lukkede Facebook-grupper, et populært nyhetsbrev og et ekte engasjement fra både leserne våre og kode24 selv, samler vi norske utviklere rundt noe mer enn bare en nettavis.

elbil24
elbil24

elbil24

Elbil24.no er Norges ledende nettavis dedikert til elbil og fremtidens mobilitet. Elbil24 satser på grundige saker som både er opplysende og lærerike for de som aldri før har hatt en elbil, og som trenger gode råd og informasjon om alt fra bilen i seg selv, til lading, ladeutstyr, utfordringer, fordeler og ulemper. skal med andre ord finne nyttige saker på Elbil24, enten du er nybegynner eller en viderekommende elbilist. Elbil24 PRO er en fordelsklubb der du for en gitt årsavgift får tilgang til fremforhandlede rabattavtaler, alle spesielt tilegnet elbilen.

børsen
børsen

Børsen

Børsen er Dagbladets finansnettsted.  Her finner du finans- og næringslivsstoff, som aksje- og valutakurser og oversikt over hva som skjer på Børsen. I tillegg får du nyheter om de store profilene, luksusliv og eiendom. Med bruk av klassiske tabloidmidler, høyt tempo og snakkiser er dette Norges råeste finansnettsted. Finans til folket!

viover60
viover60

Viover60

VI OVER 60 er landets største kommersielle magasin for seniorer, og leses av nesten 300.000 kvinner og menn hver måned på papir. Vårt mål er å gjøre godt voksne i Norge klokere og bidra til kloke valg! Det gjør vi ved å ta målgruppen vår på alvor og skrive sannferdige og informative artikler om livet, døden og kjærligheten. I tillegg har vi et spesielt fokus på regler, rettigheter og muligheter som er aktuelle i denne livsfasen.

Vakrehjem
Vakrehjem

Vakre hjem og interiør

Vakre Hjem & Interiør er for de som liker en personlig og klassisk interiørstil med blanding av gammelt og nytt. Magasinet presenterer særpregede hjem og gir tips til hvordan leseren selv kan dyrke frem sin helt egen interiørstil. I tillegg er det kjøpe- og gjør det selv-tips og oppskrifter på matretter som passer årstiden eller stemningen.

Roede
Roede

Roede

Nye vaner som varer

En sunn livsstil handler om å bygge gode vaner. Roede-metoden gir deg store og små verktøy for å få det til. Roede-metoden er en helhetlig metode. Det handler om at du er i gang med en egendefinert livsstilsendring hvor hele deg er i fokus. Du skal ikke bare ned i vekt, men også ha det godt med deg selv i denne prosessen.

Labrador
Labrador

Labrador

Labrador CMS er programvare for nettaviser som er svært enkel å bruke. Hele systemet leveres komplett og vedlikeholdes og oppgraderes kontinuerlig til alle kundene. Det leveres som SaaS-løsning, altså Software as a Servivce. Systemet ble tatt i bruk først for Dagbladet.no i 2008.

Patv
Patv

Programbladet På TV

Programbladet PåTV kommer med ny utgave hver fredag, med 80 sider oversikt over TV-kanalene, omtale av programmer, serieguide, filmoversikter og annet aktuelt TV-stoff. og hver uke et stort TV - relatert kryssord du kan kose deg med. I tillegg får du som abonnent 4 ganger i året en egen utgave med TV-relatert kryssord, sudoku og quiz.

seoghør kryssogquiz
seoghør kryssogquiz

Se og Hør Kryss & Quiz

Morsom avkobling og god underholdning i ett og samme blad.

Her finner du oppgaver for alle i familien, fra de helt enkle til de noe mer utfordrende. Se og Hør Kryss & Quiz har alltid mange verdifulle gevinster i premiepotten og er det kryssordbladet som er desidert størst på premier i Norge.

Pling
Pling

Pling

Pling er en tjeneste fra Aller Media. I Pling-appen får du tilgang til våre merkevarer i kategorien avis, ukeblader og magasiner. Eksisterende abonnenter på et av våre ukeblader eller magasiner har tilgang til sitt innhold i Pling-appen. Tilgang til alt innhold krever et abonnement, og kan bestilles på www.pling.no

Allerskryssogtvers
Allerskryssogtvers

Allers kryss og tvers

Variert kryssordblad med oppgaver av høy kvalitet.

Her har du mulighet til å løse kryssord på alle nivåer, fra de enkleste oppgaver til herlige utfordringer for de små. Du har dessuten muligheten til å vinne mange flotte premier. Her finner du Norges beste kryssordforfattere samlet i et blad.

samler
samler

Samler & Antikkbørsen

Siste nytt for samlere

Samler & Antikkbørsen er Norges eneste spesialblad for alle med interesse for antikviteter, samlerobjekter og gamle ting generelt.